Tuoli matkaa testi-istuttavana


Tikkurilan tulevaan kirkkoon harkittu tuolimalli on perusteellisella testikierroksella Tikkurilan alueella. Tuolimallia saa testi-istua eri paikoissa ja erilaisissa olosuhteissa. Tuoli oli noin kuukauden ajan koeistuttavana Dixin Vantaa-Infossa siellä olleen kirkkohankenäyttelyn yhteydessä. Sen jälkeen tuolia on voinut testata seurakuntien väistötilassa Vernissakadulla muun muassa sunnuntaina seurakuntasalissa pidettävän messun yhteydessä.

Tällä viikolla tuoli lähtee vielä testaukseen kahteen aivan erilaiseen ympäristöön – elokuvateatteriin ja ravintolaan. Keskiviikkona siitä kerätään palautetta Original Sokos Hotel Vantaan Pub Hertaksessa ja torstaina Tikkurilan Bio Grand -elokuvateatterissa. Elokuvateatterissa tuoli tulee olemaan testattavana kahdessa eri näytöksessä.

- Vain koeistumalla voi tietää, millainen tuoli on istua käytännössä. Nämä testipaikat ovat luontevia paikkoja istumiselle. Samalla tulevaa kirkkoa tehdään myös tutuksi, perustelee Tikkurilan seurakunnan kirkkoherra Janne Silvast perusteellista testaamista. 

Jos kirkkoon valittaisiin nyt testissä ollut tämä tuolimalli, tullaan sitä valmistamaan myös käsinojallisina ja hieman korkeampina versioina. Kirkkosalin tuolit tulevat olemaan käytössä monissa hyvin erilaisissa tilaisuuksissa ja niissä saatetaan istua pitkiäkin aikoja, joten tuolin mukavuus ja soveltuvuus on tärkeää.

Kuva: Vantaan seurakuntien viestintäsuunnittelija Liisa Toivonen arvioi kuvassa testikierroksella olevaa tuolia.
Kuvaaja: Antero Harju

Kommentit

Suositut tekstit