Aita kiinnostaa ohikulkijaa

Kuvassa yhteen koottuna joitakin aidasta löytyviä tekstiosia.

Jos olet kulkenut kirkkokorttelin purkutyömaan ohi lähiaikoina Tikkurilassa olet ehkä huomannut, että työmaa-aita on saanut koristeekseen erilaisia kuvia ja tekstejä. Kun katsoo tarkemmin, on nähtävänä paljonkin mielenkiintoista niin Asematien kuin Vehkapolun puoleisella osuudella.

Ensinnäkin aidassa on havainnekuvia paikalle suunnitellusta uudesta kirkosta ja koko kirkkokorttelista. Lisäksi voi bongata Tikkurilan kirkon kolmionmuotoisen tunnuksen. Vuosiluku 2020 puolestaan katsoo tulevaisuuteen ja kirkon valmistumistavoitteeseen, joka on tuon vuoden adventtina.

Yhdessä aitapalassa olevan QR-koodin kautta pääsee osallistumaan kirkon julkisivun symboliikkaa koskevaan nettikyselyyn. (Kysely on auki vielä vuodenvaihteeseen, joten jos et ole vastannut, niin vielä on muutama päivä aikaa! Ks. www.vantaanseurakunnat.fi/kirkkokysely)

Kuva aidasta, alkuperäinen kuva OOPEAA.
Kirkosta toivotaan tulevan paikka, jossa monenlainen kohtaaminen ja kohtaamiset ovat mahdollisia. Ajatus kaikille avoimesta kohtaamispaikasta, joka tekee sielulle hyvää tuleekin esille useammissa lauseissa. #kohtaamisenkortteli


Kohtaamisten moninaisuus ja Vantaan monikielinen sekä -kulttuurinen arki heijastuvat myös aidan teksteihin. Mitkä kaikki aidan alla näkyvistä sanoista muuten tunnistat ja ymmärrät?


Ja tietysti - kirkon suunnitelmista sekä koko kirkkohankkeesta kiinnostuva löytää aidan kautta halutessaan  tiensä myös lukemaan aiheesta lisää tästä blogista.


Kommentit

Suositut tekstit