Tikkurilan vanhasta kirkosta toivotaan muisteloita

Kuva: Anna Äystö

Oletko päässyt ripille Tikkurilan kirkossa, mennyt siellä naimisiin tai käynyt kirkon kerhossa? Vai onko rakennus kenties ollut jokapäiväinen näky työmatkasi varrella tai oletko herännyt sunnuntaisin kirkonkellojen soittoon? Me Vantaan seurakunnissa toivomme saavamme muisteluita ja kuvia, jotka liittyvät jotenkin Tikkurilan vanhaan kirkkoon. Olipa iloinen tai haikea, lyhyt tai pitkä, muistotarina on enemmän kuin tervetullut! Kuvia lähettäviltä edellytetään, että näillä on käyttöoikeus kuvan ottajalta ja kuvissa näkyviltä ihmisiltä.

Muisteloita, huomioita ja kuvia vuosien varrelta voi lähettää osoitteeseen tikkurilantaivaanalla@gmail.com tai jättää suoraan kommenttina tähän blogipäivitykseen.

Kuvia ja muistoja saatetaan julkaista kaikissa Vantaan seurakuntien kanavissa kuten somessa, muistojuhlassa, blogissa, Kirkko ja kaupunki -lehdessä tai aiheesta mahdollisesti tehtävässä näyttelyssä.

Jo vuosia vakavien sisäilmaongelmien vuoksi käyttökiellossa ollut Tikkurilan vanha kirkko ollaan purkamassa. Tässä blogissa seuratun uuden kirkon rakentamisen tavoitteena on valmistua adventiksi 2020. Kaiken uuden pohjalla vaikuttaa kuitenkin myös aina vanha ja jo eletty. Arvokkaat muistot Tikkurilan vanhasta kirkosta halutaan säilyttää.  

Kommentit

Suositut tekstit