Kirkko on avoinna–ja keskusteluapuakin saa

Kuvia kirkon monivärisistä tiilistä. Lauseet lähimmäisenrakkaudesta erottuvat tiilistä.

Moni meistä tuntee ahdistusta ja epävarmuutta–eikä vähiten päivittäisiä uutisia seuratessaan.

–Kirkko on avoinna kaikille kansallisuuksille ja kaikissa elämäntilanteissa oleville ihmisille. Keskusteluapuakin saa tarvittaessa, muistuttaa kirkkoherra Janne Silvast.

Tikkurilan kirkko on avoinna esimerkiksi hiljentymistä varten maanantaista perjantaihin kello 7.30–21 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 9–18. Päivystävän papin tavoittaa arkisin maanantaista perjantaihin klo 12 - 15 puh. 09 830 6202. Diakoniatyölle voi varata keskusteluajan seurakunnan nettisivulta. Voit myös jättää soittopyynnön p. 050 439 9651 tai diakonia.tikkurila@evl.fi. Kirkko Vantaalla avaa lisäksi 7.3. alkaen erikseen tukipuhelimen, jonne voi soittaa, kun Ukrainen tilanne ahdistaa ja kaipaa keskusteluapua. Siitä voit lukea seurakuntien sivulta.

Lipaskeräys ja tukikonsertti tulossa

Kirkko haluaa myös kanavoida ihmisten laajaa halua auttaa. Ukrainan sodan vuoksi kodeistaan paenneille kerätään hätäapua Kirkon Ulkomaanavun kautta lipaskeräyksenä Tikkurilan alueella ja Tammistossa torstaina 3.3. sekä perjantaina 4.3. kello 10–19 välillä. Voit halutessasi ilmoittautua lipaskerääjäksi Mari Chaulagaille p. 050 4147234 tai mari.chaulagai@evl.fiMari Chaulagai (yllä) päivysti jakamassa ja ottamassa vastaan keräyslippaita. Vapaaehtoinen lipaskerääjä Anni Sepponen teki keräysvuoron Dixissä. 

Myös laulaja - lauluntekijä Jesse Kaikurannan konserttiin osallistumalla voi auttaa Ukrainan sotaa pakenevia perheitä. Perjantaina 18.3. klo 18 Tikkurilan kirkossa pidettävän konsertin jokaisesta myydystä konserttilipusta (20 e) tilitetään 10 e Kirkon Ulkomaanavulle. 

Yläkuva: Tuomas Uusheimo

(Tieto konsertista lisätty postaukseen 4.3.)

Kommentit

Suositut tekstit