Näyttely avaa kirkkohanketta yleisölle - samalla saa ehdottaa kirkolle nimeä

Esillä on esimerkiksi havainnekuvia ja kirkon tiiliä, joita löytyy useissa eri sävyissä.

Projektikoordinaattori Soili Pohjalainen vastaili kysymyksin.
Tikkurilan Dixin Vantaa-infossa on parhaillaan kirkkoaiheinen näyttely. Avajaisissa tiistaina puhunut Tikkurilan seurakunnan kirkkoherra Janne Silvast sai vastattavakseen kysymyksiä. jotka koskivat kellopelin ja urkujen sijaintia, korttelin piha-aluetta ja saapumista kirkkoon. Myös esimerkiksi kirkkosalin ikkunoiden sijainti, tilaan tilattava taide ja rakennuksen  ympäristöystävällisyys kiinnostivat yleisöä.

Näyttely on avoinna Vantaa-infon (Dixi, Ratatie 11, 2. kerrosaukioloaikoina ja jatkuu loppiaiselle asti. Näyttelyssä pääsee jo ennakkoon kurkistamaan rakenteilla olevaan kirkkoon ja katsomaan esimerkiksi rakennukseen tulevia tiiliä.

Kirkkoherra Janne Silvast kertoi hankkeen olevan aikataulussaan. 
Näyttelyn kanssa samaan aikaan on myös meneillään kirkon nimivinkkaus. Kirkolle saa ehdottaa nimeä tämän linkin takana olevan kyselyn kautta tai jättämällä ehdotuksensa Vantaa-infossa. Senkin saa sanoa, jos sattuisikin olemaan sitä mieltä, että kirkko tulisi tuntea yksinkertaisesti nimellä Tikkurilan kirkko.

Ehdotuksensa jättäneiden kesken arvotaan elokuvalippuja (arvonnassa on jaossa viisi 2 lipun pakettia Tikkurilan Bio Grandiin).



Kommentit

Suositut tekstit